Image
Gå til top
Menu
25. august 2018

Awilon Marketing bliver en del af STEP

Jeg har valgt at join up med et kommunikationshus i Odense, så jeg står stærkere og kan tilbyde flere kompetencer for mine kunder i samme hus. Huset hedder STEP og vi er 140 mand fordelt på 6 lokationer i Danmark. Vi laver 360 graders løsninger med kompetencer indenfor strategi og planning, konceptudvikling, kreativ design, content, digital markedsføring med bigdata platform, eget micro influencer netværk samt en masse viden og erfaring der flytter din forretning ud over stepperne.
STEP er datterselskab af koncernen Jysk Fynske Medie, hvilket betyder ekstra fordele med Danmarks 2. største mediehus i ejerkredsen, når vi snakker avis/blade, radio og sponsorater af forskellige karakter. Vi er selvfølgelig stadig 100% medieuafhængig.. #step #stepmoveyourbrand #udoverstepperne
Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med nuværende kunder og nye.

Skriv en kommentar

Skrevet af

Kategori

Marketing